56-årig sigtet for spritkørsel og fik bilen beslaglagt efter færdselsuheld


Politiet blev onsdag klokken 18.52 kaldt til Sandbyvej i Sandby i Glumsø, hvor en bil var kørt ind i et elskab.

Føreren – en 56-årig mand fra lokalområdet – virkede fuld, og en alkometertest bekræftede da også, at han havde en promille, der var et pænt stykke over det tilladte. Desuden var han frakendt kørekortet.

Den 56-årige blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel og for kørsel i frakendelsestiden. Da han flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

#Spirituskørsel #Sandby #Glumsø #Anholdelse

28 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com