Aktiveret røgkanon udløste brandalarm i etageejendom i Haslev


En røgkanon blev i butikken Anytime Ure & Smykker i Jernbanegade i Haslev kl. 18.03 aktiveret og sendte derfor Midt- og Sydsjællands Brand & Redning afsted på meldingen - bygningsbrand i etageejendom med sort røg i butik i stueetagen.

Ved brandmandskabets ankomst kort tid efter var også en politipatrulje ankommet, og de kunne alle konstatere, at alvorligheden i brandalarmen heldigvis ikke var til stede.

Sandhed var, at man i butikken efter forsikringsselsskabets krav og anvisninger i forbindelse med tyveri og ligende, havde afprøvet en røgkanon.

Lige så hurtigt at brandmandskabet var ankommet, kunne de efter et kort besøg, retunere til brandstationen og politiet kunne fortsætte deres patruljering.

#Bygningsbrand #Røgkanon #Haslev

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com