Anholdt 30 minutter efter indbrud


Tyverialarmen gik natten til torsdag i et sommerhus på Løvsangervej i Karrebæksminde.

Klokken var da 01.33, og politiet kørte til stedet, hvor der var aflistet et vindue og stjålet en PH-lampe. En politihund satte næsen i et spor, som førte frem til en varebil, der holdt på Lodsvej.

En 35-årig mand fra Vordingborg stod ved bilen og kunne ikke helt forklare, hvor den PH-lampe, der lå i varerummet stammede fra. Den 35-årige blev herefter anholdt klokken 2.05 og sigtet for indbruddet.

Han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han nu afhøres.

#Indbrud #Anholdelse #Politihund #Karrebæksminde

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com