En musikalsk tidsrejse med de nye Jacks


Danmarks mest velklædte boyband, More Jacks er i 2018 klar med et nyt show og den 13. oktober besøger de Sydsjællands største kulturcenter. Efter tidligere at have dækket de originale Four Jacks' storhedsperiode i 50'erne kigger de populære herrer denne gang fremad og fokuserer på musikken fra tiden i 60'erne og 70'erne efter den populære kvartets opbrud, heraf showets passende navn, No More Jacks.

Det ikoniske Four Jacks-univers genopstår nu for tredje gang under navnet More Jacks, og efter de to tidligere succesopsætninger er den faste besætning bestående af Rossen, Asholt, Lohmann og Heick endnu engang klar til tage publikum med på en musikalsk tidsrejse tilbage til dengang, hvor popmusikken stadig var en gryende genre i Danmark.

Med det nye show bliver der dog for første gang bygget oven på det velkendte Four Jacks-univers og de fire herrer træder derfor ud på forholdsvist ukendt territorie.

Nye tider og ny musik

Det kommer til at blive med både stor entusiasme og en udpræget musikalsk nysgerrighed når de sætter sig for at svare på spørgsmålet; hvad skete der egentlig med musikken i tiden efter de originale Four Jacks?

Med årtiskiftet blev de traditionsbundne og rationelle 50'ere nemlig brat afløst af de mere turbulente og oprørske 60'ere og fortsatte ind i kollektivets og rødstrømpernes 70'ere. Denne samfundsudvikling satte ligeledes sit store præg på musikken og gav verden et hav af nye hits fra friske stjerner.

Sammen med Peder Kragerup vil More Jacks-gutterne tage kærligt hånd om denne nye epoke i musikhistorien. Det skal nok blive en storslået aften når publikum kommer med på en fantastisk rejse med al den melodiøse musik, vi alle har lyst til at nynne med på.

Vil du også med på rejsen sammen med de stilfulde herrer kan du finde din billet på www.gkkultur.dk eller fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres på billettelefon 5588 3950.

#FourJacks #GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus #NæstvedBanegård

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com