Nisser på Rønnebæksholm


Hvis I ikke allerede er i julestemning, er der rig mulighed for at komme det nu. Tredje søndag i advent (den 17. december) fra 15.00 - 17.00 indtages Rønnebæksholm nemlig af nisser i forbindelse med teaterforestillingen "Den store Nisseprøve".

Røde og grønne nissehuer. Drillerier. Og julesange. Man kan ikke undgå at komme i julestemning, når forestillingen "Den store Nisseprøve" bliver fremført på Rønnebæksholm.

I teaterforestillingen skal de to nisser Nis og Sisse i skole, for det er nemlig sådan, at alle nisser hvert 100 år skal til nisseprøve for at få lov til at beholde deres røde nissehuer. Dumper de, må de i stedet bære den grønne nissehue, hvilket er enhver nisses skræk.

Nis og Sisse får en dårlig start på prøven, fordi de kommer for sent. Men Nisse Sisse får hurtigt indhentet det forsømte, fordi hun er en god og dygtig elev med stor respekt for lærerinden Frøken Hanegal. Nis har imidlertid problemer. Han har svært ved at sidde stille og kommer til at lave om på nogle af julesangene - en rigtig drillenisse.

"Den store Nisseprøve" er en sjov, interaktiv og hyggelig forestilling med skønne julesange. En rigtig opvarmer til julen for børn i alderen 4-10 år og deres forældre.

Forestillingen er instrueret af Louise Schouw, som efterhånden har drevet sit teater i 17 år.

Praktiske informationer

Sted: Herskabsstalden på Rønnebæksholm

Tid: kl. 15.00-17.00

Pris: 60kr + gebyr

Billet via SJ-billetten

#Rønnebæksholm #Herskabsstalden

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com