Røveri mod supermarked på Kaserne Allé i Ringsted


Kl. 14.39 fik politiet via alarm 112 en anmeldelse om et røveri, hvor en knivbevæbnet røver havde truet sig til kassebeholdningen.

Røveren var herefter flygtet fra stedet til fods, men blev forfulgt af personalet til et grønt område ved Vestmotorvejen, hvor røveren gemte sig i noget buskads.

Personalet holdt stedet under observation i behørig afstand, indtil politiet kom frem og kl. 1445 kunne anholde en 17-årig ung mand fra Ringsted for røveriet. Han havde stadig udbyttet på sig, og den anvendte kniv blev fundet bortkastet i nærheden af anholdelsesstedet.

Den anholdte er fortsat i politiets varetægt og vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde kl. 1100.

Lokalpolitiet i Ringsted hører gerne fra personer, der måtte have gjort observationer i forbindelse med røveriet og røverens flugt fra stedet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

#Røveri #Ringsted #Anholdelse

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com