Færdselsuheld på Ny Præstøvej ved SkovGrillen lidt uden for Næstved


En melding om et færdselsuheld med fastklemte, sendte ikke mindre end 5 ambulancer og 5 andre redningskøretøjer, + et par politibiler ud til Ny Præstøvej ved SkovGrillen lidt uden for Næstved.

En Nissan skulle være kørt op bag i en større BMW, og flere personer skulle være teknisk fastklemte. Personerne skulle derfor hjælpes ud af de ødelagte biler med forsigtighed, da den hårde medfart kunne have forårsaget brud på ryg og nakke.

Hvor mange der måtte en tur omkring sygehuset, og hvilke skader personerne havde pådraget sig, er der ikke klarhed over, men ingen skulle være kommet alvorligt til skade. Hvad der ligger til grund for, at den bagvedkørende Nissan med stor fart ramte den forankørende BMW, er politiet ved at finde årsagen til.

Præstøvejen var ikke helt lukket under oprydningen, da trafikken stille og roligt, uden problemer blev ledt inden om SkovGrillens parkeringsplads. Efter en lille time var vejen igen ryddet så meget, at trafikken uhindret kunne passere uheldstedet

#Færdselsuheld #NyPræstøvej #Næstved #Rute265

566 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com