Færdselsuheld på Ny Præstøvej ved SkovGrillen lidt uden for Næstved


En melding om et færdselsuheld med fastklemte, sendte ikke mindre end 5 ambulancer og 5 andre redningskøretøjer, + et par politibiler ud til Ny Præstøvej ved SkovGrillen lidt uden for Næstved.

En Nissan skulle være kørt op bag i en større BMW, og flere personer skulle være teknisk fastklemte. Personerne skulle derfor hjælpes ud af de ødelagte biler med forsigtighed, da den hårde medfart kunne have forårsaget brud på ryg og nakke.

Hvor mange der måtte en tur omkring sygehuset, og hvilke skader personerne havde pådraget sig, er der ikke klarhed over, men ingen skulle være kommet alvorligt til skade. Hvad der ligger til grund for, at den bagvedkørende Nissan med stor fart ramte den forankørende BMW, er politiet ved at finde årsagen til.

Præstøvejen var ikke helt lukket under oprydningen, da trafikken stille og roligt, uden problemer blev ledt inden om SkovGrillens parkeringsplads. Efter en lille time var vejen igen ryddet så meget, at trafikken uhindret kunne passere uheldstedet

#Færdselsuheld #NyPræstøvej #Næstved #Rute265

567 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle