Madlavning udløste to brandalarmer lørdag eftermiddag


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, måtte lørdag eftermiddag rykke ud til to automatisk udløste brandalarmeringer.

Første brandalarm indløb til vagtcentralen på brandstationen på Manøvej kl. 14.25. Denne alarm kom fra plejecenteret Munkebocenteret på Farimagsvej i Næstved.

Anden alarmering kom lidt over en time senere - kl. 15.39. Brandmændene havde lige netop kommet hjem på privatadresserne efter første alarm, men måtte så afsted igen. Denne gang til endnu en automatisk udløst brandalarm, men på Asylboligerne på Vesterhavevej i Karrebæksminde.

De såkaldte ABA-alarmer bliver taget lige så seriøst som enhver anden alarmering, og efter gennemgang af område og brandføler begge steder, kunne Indsatsleder Elias Samsø Larsen blot sende udrykningstoget retur til brandstationen, efter at have nulstillet alarmeringsanlæget.

#ABAalarm #Munkebocenteret #AsylboligerVesterhavevej #Karrebæksminde #Næstved #Madlavning

137 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com