Madlavning udløste to brandalarmer lørdag eftermiddag


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved, måtte lørdag eftermiddag rykke ud til to automatisk udløste brandalarmeringer.

Første brandalarm indløb til vagtcentralen på brandstationen på Manøvej kl. 14.25. Denne alarm kom fra plejecenteret Munkebocenteret på Farimagsvej i Næstved.

Anden alarmering kom lidt over en time senere - kl. 15.39. Brandmændene havde lige netop kommet hjem på privatadresserne efter første alarm, men måtte så afsted igen. Denne gang til endnu en automatisk udløst brandalarm, men på Asylboligerne på Vesterhavevej i Karrebæksminde.

De såkaldte ABA-alarmer bliver taget lige så seriøst som enhver anden alarmering, og efter gennemgang af område og brandføler begge steder, kunne Indsatsleder Elias Samsø Larsen blot sende udrykningstoget retur til brandstationen, efter at have nulstillet alarmeringsanlæget.

#ABAalarm #Munkebocenteret #AsylboligerVesterhavevej #Karrebæksminde #Næstved #Madlavning

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle