top of page

En weekend fuld af spritbilister i Næstved


Hele seks personer er igennem weekenden blevet anholdt og sigtet for spirituskørsel i Næstved og omegn.

Lørdag klokken 04.56 standsede politiet en 20-årig mand fra Næstved i Jernbanegade i Næstved. En alkometertest viste, at den 20-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En trafikant anmeldte lørdag klokken 14.55, at han havde standset en mand, der virkede fuld, og som kørte ad Baunevej i Fodby uden for Næstved. Det var en 58-årig mand fra Næstved, og en alkometertest bekræftede, at han havde en promille, der var højere end det tilladte. Derfor blev den 58-årige anholdt og sigtet for spirituskørsel.

På Sønderbyvej ved Mogenstrup lørdag klokken 18.19 lå en bil på siden i en grøft langs vejen. Chaufføren sad i bilen og sov – det var en 54-årig mand fra Næstved-egnen – og han var heldigvis ikke kommet til skade ved uheldet. Men det viste sig, at han var beruset, så han blev alkometertestet, og det viste sig, at han havde en promille en hel del over det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt klokken 20.43.

Politiet standsede søndag klokken 02.00 en 25-årig mand fra Fensmark i Jernbanegade i Næstved. En alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag klokken 02.35 standsede politiet en 33-årig mand fra Fensmark i Jernbanegade i Næstved, og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end det tilladte. Den 33-årige blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag klokken 05.15 standsede politiet en 22-årig mand fra Slagelse i Sct. Jørgens Park i Næstved. En alkometertest viste, at den 22-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

#Spirituskørsel #Anholdelse #Fodby #Mogenstrup #Jernbanegade #Politi

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page