En weekend fuld af spritbilister i Næstved


Hele seks personer er igennem weekenden blevet anholdt og sigtet for spirituskørsel i Næstved og omegn.

Lørdag klokken 04.56 standsede politiet en 20-årig mand fra Næstved i Jernbanegade i Næstved. En alkometertest viste, at den 20-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

En trafikant anmeldte lørdag klokken 14.55, at han havde standset en mand, der virkede fuld, og som kørte ad Baunevej i Fodby uden for Næstved. Det var en 58-årig mand fra Næstved, og en alkometertest bekræftede, at han havde en promille, der var højere end det tilladte. Derfor blev den 58-årige anholdt og sigtet for spirituskørsel.

På Sønderbyvej ved Mogenstrup lørdag klokken 18.19 lå en bil på siden i en grøft langs vejen. Chaufføren sad i bilen og sov – det var en 54-årig mand fra Næstved-egnen – og han var heldigvis ikke kommet til skade ved uheldet. Men det viste sig, at han var beruset, så han blev alkometertestet, og det viste sig, at han havde en promille en hel del over det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev løsladt klokken 20.43.

Politiet standsede søndag klokken 02.00 en 25-årig mand fra Fensmark i Jernbanegade i Næstved. En alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag klokken 02.35 standsede politiet en 33-årig mand fra Fensmark i Jernbanegade i Næstved, og en alkometertest viste, at han havde en promille, der var højere end det tilladte. Den 33-årige blev herefter anholdt og sigtet for spirituskørsel.

Søndag klokken 05.15 standsede politiet en 22-årig mand fra Slagelse i Sct. Jørgens Park i Næstved. En alkometertest viste, at den 22-årige havde en promille, der var højere end det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel.

#Spirituskørsel #Anholdelse #Fodby #Mogenstrup #Jernbanegade #Politi

104 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com