20-årig tildelt zoneforbud i Haslev


Natten til søndag den 17. september 2017 blev to mænd overfaldet ved et værtshus i Vestergade i Haslev.

De blev slået med rød/hvide afmærkningsbrædder fra noget vejarbejde og sparket i hovedet. Politiet har sigtet flere personer for kvalificeret vold, senest blev en 20-årig mand fra Haslev sigtet i går, mandag.

Det har samtidig medført, at den 20-årige har fået tildelt et zoneforbud, således at han i den nærmeste fremtid ikke må komme tættere end 1.000 meter på værtshuset i Vestergade.

#zoneforbud #Haslev #Overfald #Politi #Kvalificeretvold #Vold

25 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com