Blændende trommesucces vender tilbage


De trommespillende drengerøve fra Copenhagen Drummers tager i 2018 hul på en ny turné med et nyt og medrivende show. Den 13. januar lægger de vejen forbi Grønnegades Kaserne Kulturcenter for at give publikum én på opleveren med et ekstravagant lysshow af en anden verden i deres nyeste show "LIGHTS ON".

Det er efterhånden over 7 år siden, at de talentfulde tromme-entusiaster fra Copenhagen Drummers forførte danskerne med deres smittende energi og gode humør i DR-programmet "Talent 2010".

Med en fortid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps som byggesten for gruppens suveræne tromme-evner, har Copenhagen Drummers siden deres nationale tv-gennembrud redet på en bølge af succes med flere, store internationale koncerter og en bærende rolle i Emmelie De Forests store Eurovision-sejr i 2013.

I 2014 var de for første gang klar med deres helt egen opsætning, og har siden da turneret Danmark tyndt af flere omgange med deres altid publikumselskede og anmelderroste shows.

I elementernes vold Med et mål for øje om at udforske alle trommespillets facetter, har gruppen gennem de sidste 2 år fokuseret på at gå "back to basics" med elementer som ild, vand og lys. Dette har udmøntet sig i deres yderst populære turné, "ELEMENTS TOUR".

Denne popularitet skinnede tydeligt igennem da tromme-ekvilibristerne fra Copenhagen Drummers besøgte Sydsjællands største kulturcenter tidligere i år. Der var nemlig meldt komplet udsolgt da Ny Ridehus dannede rammen for gruppens storslåede lyd- og lysshow.

Med deres nye show "LIGHTS ON" sætter de denne gang spot på lyset som element og garanterer dermed for en helt unik stemning når deres energiske og vilde trommespil kombineres med et kæmpe lysshow, som aldrig set før.

Med andre ord er der tale om en koncert, der ikke blot skal ses eller høres - den skal opleves! Du kan finde din billet til et trommeshow i absolut verdensklasse på www.gkkultur.dk eller fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres på billettelefon 5588 3950.

#CopenhagenDrummers #Lightson #GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus

12 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com