Helge og vennerne vælger Næstved igen


Det folkekære sommersangsorkester fra Mariehaven, Neighbours and Friends anført af ankermand Helge Engelbrecht vender i 2018 tilbage til Grønnegades Kaserne Kulturcenter efter successen sidste forår. Orkesteret med sin jyske base i Ansager afholder endnu engang sin populære koncertrække, Akustisk Forår og den 10. marts spiller de for andet år i træk op til forårsfest i Næstved, når de besøger Ny Ridehus.

Den mangeårige Neighbours-frontmand og MGP-veteran, Helge Engelbrecht åbnede for første gang op til de folkelige sommerkoncerter i Mariehaven tilbage i 2009 efter at have købt grunden i Ansager sammen med sin kone i 2003.

Sommer efter sommer har man siden da kunne følge med i den hyggelige sommerstemning på TV, hvor de populære programmer "Sommersang i Mariehaven" hvert år tiltrækker tusindvis af publikummer ud til Helges baghave i Ansager.

Ny Ridehus - godkendt af kræsne musik-ører Da Helge Engelbrecht og resten af Neighbours & Friends-bandet for et par år siden besluttede sig for, at prøve kræfter med Danmarks koncerthuse på deres første Akustisk Forår-turné, var det med visse forbehold.

De akustiske musikforhold i Mariehaven er igennem årene nemlig blevet afprøvet et utal af gange, altid til stor begejstring for både publikum og musikere. Det var derfor vigtigt for bandet, at turnéens koncertsteder også kunne tilbyde en høj akustisk musikstandard. De var med andre ord yderst kræsne omkring, hvor de ville give koncert uden for Mariehaven.

Grønnegades Kaserne Kulturcenters største koncertscene, Ny Ridehus har på samme fod som Mariehaven optjent sig et ry for flot akustik på baggrund af et utal af succesfulde koncerter gennem årene. Det lignede derfor en opskrift på succes da Neighbours & Friends besluttede sig for at besøge kulturcentret i foråret 2017.

Dette blev bestemt også tilfældet og efterfølgende har Helge Engelbrecht udtalt følgende om koncerten mens han på samme tid kigger frem mod gensynet i 2018:

"Vores turné rundt i Danmark har på alle måder fungeret perfekt, ikke mindst på Grønnegades Kaserne i det Ny Ridehus i Næstved, hvor vi havde et brag af en aften i foråret 2017. Sådan oplevede vi det selv og da vist nok også publikum, skulle jeg mene! Så det ser vi frem til at gentage og vi håber naturligvis på stort rykind!"

Find din billet til en forrygende forårsaften i Næstved på www.gkkultur.dk eller fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også bestilles via billettelefonen på 5588 3950.

#HelgeEngelbrecht #GrønnegadeKaserneKulturcenter #NyRidehus #ByrådssalenNæstved

24 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com