Ringsted Festival 2018 sættes i gang


På fredag starter billetsalget til Ringsted Festival 2018!

Kl. 12:00 frigives 1.000 early bird-billetter til 795 kr. + gebyr. Så sid klar på billetsalg.dk, hvis du vil have årets fedeste festivaloplevelse til en lidt federe pris!

Når de første 1.000 billetter er blevet solgt stiger billetprisen til 895 kr. + gebyr indtil d. 31. december 2017. Fra d. 1. januar 2018 koster billetten 995 kr.

De resterende billetpriser offentliggøres d. 24. november kl. 12:00, når billetsalget starter.

#RingstedFestival #RingstedFestival2018 #Ringstedgade

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com