Vær opmærksom på tricktyve!


Kl. 12.26 fik politiet en anmeldelse om, at en 82-årig kvinde fra Ringsted kl. ca. 10.00 havde fået uventet besøg af hele tre fremmede mænd, som blev lukket ind på hendes bopæl og tilbudt en kop kaffe.

Under opholdet hos den 82-årige lykkedes det de tre mænd at stjæle smykker fra soveværelse, hendes pung fra en taske i rollatoren samt ca. 200 kr. i kontanter, inden de forlod stedet.

De tre mistænkte blev beskrevet som: A: Mand, Yderligere kendetegn: meget høj, ingen skæg, Talte: Dansk, Iført: lys jakke; B: Mand, 40-50 år, 175-180 cm, Yderligere kendetegn: solbrændt, Iført: kasket, blå jakke med en rød stribe på tværs, blåt halstørklæde; og C: Mand, 30-40 år, 175-180 cm, Hudfarve: Brun, Yderligere kendetegn: meget pænt klædt., Iført: mørkt tøj. Politiet forsøger nu at få de tre mænd identificeret.

Kl. 17.19 anmeldte en 77-årig kvinde fra Ringsted, at hun i tidsrummet kl. 12.30-13.30 havde fået besøg af en fremmed kvinde, der havde udgivet sig for at være hjemmehjælper.

Kvinden var blevet lukket ind og havde ubemærket nået at stjæle diverse smykker, inden hun forlod stedet. Kvinden blev beskrevet som ikke etnisk dansk af udseende, ca. 45 år, 160170 cm høj, med brunt hår og dansktalende. Politiet forsøger også i dette tilfælde at få tricktyven identificeret.

Politiet opfordre især ældre medborgere til at være særligt skeptiske, hvis man uventet får besøg af fremmede personer. Ofte vil disse personer forsøge at skaffe sig adgang til boligen i den hensigt at stjæle noget ved at aflede beboerens opmærksomhed eller måske ved at udgive sig for at være en myndigheds-/omsorgsperson/håndværker eller lignende uden reelt at være det. Brug evt. en sikkerhedskæde, når døren åbnes, for at foretage en vurdering af den person, der henvender sig. Bed om legitimation, hvor det vil være naturligt.

#Tricktyveri #Ringsted

12 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com