”Barnebarnsbedrager” er anholdt og fængslet.


Politiet har i efteråret haft i alt 12 forhold vedr. bedrageri, hvor en person har ringet til et ældre menneske og udgivet sig for at være pgl.s barnebarn.

I tre tilfælde er det lykkedes at få penge ud af den ældre. I Ringsted i to tilfælde, hvor den ældre har udbetalt i alt 120.000 kr. og et tilfælde i Roskilde, hvor der blev udbetalt 75.000 kr. De øvrige tilfælde er alle forsøg.

Sagen behandles af politiet i Sydsjælland og Lolland-Falster, og gerningsmanden har tilstået i alle tilfælde.

#Bedrageri #Anholdelse #Fængsling #Ringsted

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com