Danmarks største trubadur besøger Næstved


Man kan roligt begynde at se frem til når én af landets største sangskrivere den 21. april 2018 lægger vejen forbi Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Den erfarne sangskjald, Sebastian drager atter engang ud på én af sine populære solo-turnéer, og når han først står på scenen i Ny Ridehus er der som regel garanti for en enestående koncert-oplevelse.

En solo-koncert med Sebastian og hans guitar, som de eneste komponenter, er altid en helt særlig oplevelse. Han excellerer som ingen anden i denne konstellation og med sin melankolske stemme og fabelagtige guitarspil får poesien for alvor vinger og publikum bliver revet rundt i hele følelsesregistret.

Siden han udgav sit første album for 46 år siden er han gennem tiden gået hen og blevet soundtracket til flere generationers liv, og lykkes derfor med at forene både de unge og de ældre med sine mange udødelige hits. Mellem sangene er Sebastian ligeledes altid garant for en række anekdoter fra et langt liv på den musiske landevej, fortalt med hans særlige, underfundige humor.

TV-hyldest fører musikken videre Man skulle umiddelbart ikke tro det ville være nødvendigt at tilføje mere til repertoiret efter så mange år på musikscenen og med et så omfattende hitkatalog bag sig. Sebastian ser dog anderledes på det, hvorfor han i 2017 udgav sit 30. album, "Sange til Drømmescenariet", hvorpå flere af sangene allerede er på vej mod fremtidig hitstatus.

Den ikoniske kunstner byggede desuden oven på sit generationssamlende ry med sin deltagelse i TV2-programmet "Toppen af Poppen" i 2015. Herigennem blev hans største sange introduceret til nok en ny generation af musikelskere gennem nyfortolkninger af yngre, store kunstnere, som for eksempel Shaka Loveless og Stine Bramsen.

Sebastian er gennem årene gået hen og blevet fast gæst i Ny Ridehus, hvor han altid er en populær tilføjelse til programmet. Han har hver gang kvitteret for denne popularitet med et brag af en koncert, med garanti for både fællessang og kuldegysninger.

Vi glæder os til endnu en magisk aften i trubadurens selskab.

Billetsalget starter på torsdag den 30. november kl. 10. Billetter kan købes på www.gkkultur.dk eller fra billetsalget på Grønnegades Kaserne Kulturcenter. Billetter kan også reserveres gennem billettelefonen på tlf.: 5588 3950.

#Sebastian #NyRidehus #GrønnegadeKaserneKulturcenter #ByrådssalenNæstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com