Færdselsuheld afslørede stoffer i den forulykkede bil


En 42-årig mand fra Bårse kørte natten til søndag kl. 3 galt med sin bil i krydset Bøgesøvej-Præstø Landevej i Næstved.

Da politiet kom til stedet, nægtede manden imidlertid at have kørt bilen. Under ransagning af køretøjet fandt politiet 48.88 gram hash, 6.78 gram amfetamin og 6.36 gram ecstasy, og det betød, at manden blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg.

#Færdselsuheld #Bøgesøvej #NyPræstøvej #Ransagning #Narkobesiddelse #Euforiserendestoffer

63 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com