Tre gerningsmænd knuste rude og stjal underbukser


I nat klokken 1.57 blev der knust en rude i en tøjforretning i Torvegade i Faxe, og tre gerningsmænd stak af i bil med en pæn stor bunke herreunderbukser af mærkerne Björn Borg og JBS.

Vidner beskriver de tre mænd som A: Iført sort tøj og medbragte en taske, B: iført sort tøj og medbragte en taske, C: Iført sort jakke, lyse jeans, hvide sko og medbragte en taske. De kørte fra stedet i en mindre mørk bil.

Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger til sagen.

#Tyveri #Faxe #Vidnersøges

13 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com