42-årig udsat for vejvrede i Rønnede


En 42-årig mand fra Næstved blev tidligt mandag morgen overfaldet af en anden trafikant.

Den 42-årige var sammen med sin kæreste på vej på arbejde, og kort før rundkørslen på Ny Næstvedvej ved Sydmotorvejen ved Rønnede, blev de overhalet af en bil, der tog den ud over spærrefladen. Den 42-årige blinkede efter den anden bil med fjernlyset, og i venstresvingsbanen til motorvejen standsede den anden op og gik vredt hen til den 42-åriges bil.

Den 42-årige var steget ud af bilen, og efter nogle ukvemsord fik han flere knytnæveslag i ansigtet. Voldsmanden satte sig herefter ind i sin bil og kørte op på motorvejen. Han blev standset af en politipatrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi kort efter sammenfletningen af Vest- og Sydmotorvejen.

Det var en 26-årig mand fra Brønshøj, som blev anholdt klokken 6.43 og sigtet for vold. Han blev afhørt på politistationen i Næstved og løsladt igen klokken 11.10.

#Vejvrede #Rønnede #Sydmotorvejen #MidtogVestsjællandsPoliti

60 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com