42-årig udsat for vejvrede i Rønnede


En 42-årig mand fra Næstved blev tidligt mandag morgen overfaldet af en anden trafikant.

Den 42-årige var sammen med sin kæreste på vej på arbejde, og kort før rundkørslen på Ny Næstvedvej ved Sydmotorvejen ved Rønnede, blev de overhalet af en bil, der tog den ud over spærrefladen. Den 42-årige blinkede efter den anden bil med fjernlyset, og i venstresvingsbanen til motorvejen standsede den anden op og gik vredt hen til den 42-åriges bil.

Den 42-årige var steget ud af bilen, og efter nogle ukvemsord fik han flere knytnæveslag i ansigtet. Voldsmanden satte sig herefter ind i sin bil og kørte op på motorvejen. Han blev standset af en politipatrulje fra Midt- og Vestsjællands Politi kort efter sammenfletningen af Vest- og Sydmotorvejen.

Det var en 26-årig mand fra Brønshøj, som blev anholdt klokken 6.43 og sigtet for vold. Han blev afhørt på politistationen i Næstved og løsladt igen klokken 11.10.

#Vejvrede #Rønnede #Sydmotorvejen #MidtogVestsjællandsPoliti

61 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle