Fire containere i brand på Enø


Billedeserie: En brand uden forklaring, kunne mandag aften have bredt sig til noget større, men heldigvis stod de fire containere der af uforklarlige årsager var gået ild i, et stykke fra selve hovedbygningerne i gården til Enø-bageren, og blev derfor ikke berørt af branden.

Det var ejeren selv, der opdagede at der var gået ild i indholdet af en container. På et øjeblik var alle fire beholdere der stod ved siden af en stak paller, og en del andet materiel overtændt, og stod derfor ikke til at redde, en mindre bygningskonstruktion, der lå ved siden af de brændende containere, blev også antændt, og fik derfor en hel del skader..

Ejeren forsøgte selv at holde ild og gnister i skak, så godt det var muligt med en vandslange. Det blæste nemlig meget i området, og der var derfor fare for, at gnisterne fra branden kunne antænde andre bygninger i nærheden. Da brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning fra Næstved ankom, blev der hurtigt indsat et hold røgdykkere med en højtryksslange, og efter kun et lille kvarter var branden bekæmpet og efterslukket, og brandfolkene kunne igen forlade stedet.

#Containerbrand #Enø

127 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com