top of page

Fire containere i brand på Enø


Billedeserie: En brand uden forklaring, kunne mandag aften have bredt sig til noget større, men heldigvis stod de fire containere der af uforklarlige årsager var gået ild i, et stykke fra selve hovedbygningerne i gården til Enø-bageren, og blev derfor ikke berørt af branden.

Det var ejeren selv, der opdagede at der var gået ild i indholdet af en container. På et øjeblik var alle fire beholdere der stod ved siden af en stak paller, og en del andet materiel overtændt, og stod derfor ikke til at redde, en mindre bygningskonstruktion, der lå ved siden af de brændende containere, blev også antændt, og fik derfor en hel del skader..

Ejeren forsøgte selv at holde ild og gnister i skak, så godt det var muligt med en vandslange. Det blæste nemlig meget i området, og der var derfor fare for, at gnisterne fra branden kunne antænde andre bygninger i nærheden. Da brandfolkene fra Midt- og Sydsjællands Brand & Redning fra Næstved ankom, blev der hurtigt indsat et hold røgdykkere med en højtryksslange, og efter kun et lille kvarter var branden bekæmpet og efterslukket, og brandfolkene kunne igen forlade stedet.

#Containerbrand #Enø

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page