Fire containere i brand på Enø


Billedeserie: En brand uden forklaring, kunne mandag aften have bredt sig til noget større, men heldigvis stod de fire containere der af uforklarlige årsager var gået ild i, et stykke fra selve hovedbygningerne i gården til Enø-bageren, og blev derfor ikke berørt af branden.

Det var ejeren selv, der opdagede at der var gået ild i indholdet af en container. På et øjeblik var alle fire beholdere der stod ved siden af en stak paller, og en del andet materiel overtændt, og stod derfor ikke til at redde, en mindre bygningskonstruktion, der lå ved siden af de brændende containere, blev også antændt, og fik derfor en hel del skader..

Ejeren forsøgte selv at holde ild og gnister i skak, så godt det var muligt med en vandslange. Det blæste nemlig meget i området, og der var der