Politikredsen er plaget af tricktyverier


I løbet af mandagen modtog politiet igen en række anmeldelser om tricktyverier eller forsøg på tricktyverier, der var sket de seneste dage.

Lørdag mellem klokken 14.30 og 15.30 var to mænd kommet brasende ind i en frisørsalon på Kirketorvet i Faxe, og de forsøgte at betale for en hårvoks med en 1000-kroneseddel. Da personalet ikke kunne veksle, måtte de to mænd gå med uforrettet sag.

Fem lejligheder på Skovvænget i Maribo havde mandag formiddag uønsket besøg af en mand, som gerne ville veksle nogle mønter. Nogle steder gik han ind, i lejligheden, men der er ikke umiddelbart blevet stjålet noget. Det samme gentog sig klokken 13.50 på Møllegårdsvej i Nørre Alslev.

I Vestsjællandscenteret i Slagelse havde en forretning lørdag omkring klokken 15.45 besøg af to mænd. Den ene afledte personalets opmærksomhed, så den anden havde lejlighed til at dykke ned i kasseapparatet og tømme det for en håndfuld pengesedler.

Mandag klokken 14.45 fik politiet en anmeldelse fra en gårdbutik på Strandvejen ved Tappernøje, hvor der netop havde været to kunder. Efter at have lusket omkring i butikken i lang tid, fandt kunderne nogle forskellige varer, som de prøvede at betale for med en 1000-kroneseddel. Medarbejderen i butikken skulle veksle for at kunne give tilbage, og pludselig fortrød de to kunder og forlod stedet uden at der var sket yderligere.

En genbrugsbutik i Storegade i Stege havde mandag klokken 15.50 besøg af to mandlige kunder, som luskede omkring i butikken. De forsvandt fra stedet igen – men det lykkedes dem at stjæle en pengekasse med byttepenge med.

Politiet opfordrer generelt til at være ekstra vågen og opmærksom på mistænkelige typer. Vær på vagt over for ’ukendte’ mennesker, der meget gerne vil inden for døren. Fortæl ældre familiemedlemmer, at de skal være opmærksomme og ikke lukke fremmede ind. Få flere gode råd her: http://www.dkr.dk/tyveri/tricktyveri-i-hjemmet/I

#Tricktyveri #Bedrageri #Politi

26 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com