To unge under 18 år fra Fensmark stoppet i stjålet bil


Mandag formiddag ringede en 34-årig kvinde fra Sorø til politiet for at fortælle, at hun netop havde set to meget unge mænd køre væk i en bil.

Hun vurderede de unge til at være under 18 år. Politiet udsendte en efterlysning af bilen, og klokken 11.08 blev den stoppet ved Messebuen i Næstved. I bilen var to drenge på hhv. 17 og 15 år, begge fra Fensmark.

Bilen var stjålet, og de to unge blev anholdt og taget med til politistationen i Næstved, hvor de nu er sigtet for brugstyveri. De blev løsladt senere på dagen.

#Anholdelse #Brugstyveri #Fensmark #Biltyveri

151 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com