Falgren & Friends giver spændende dobbeltkoncert på Rønnebæksholm


Torsdag d.14. december inviterer Falgren & Friends til en spændende dobbeltkoncert på Rønnebæksholm. Der er garanti for en swingende og melodiøs aften.

Årets sidste Falgren & Friends koncert på Rønnebæksholm bliver en dobbeltkoncert, hvor Bjarke Falgren inviterer yngre meget talentfulde musikere med på scenen.

I første afdeling vil Bjarke Falgren præsentere et helt nyt duo-samarbejde med den unge tyske guitarvirtuos Sönke Meinen. Sönke vandt sidste år verdens største akustiske guitarkonkurrence "Guitar Masters" og den store guitarguru Tommy Emmanuel kalder ham " en af de mest kreative guitarister på scenen i dag".

Sönke og Bjarke indspiller i januar deres første plade sammen og vil til koncerten give publikum en smagsprøve på, hvad der er i vente. Det bliver duoens første optræden i Danmark.

Musikken kan karakteriseres som følsom, melodiøs og virtuos. Både Sönke og Bjarke har arbejdet med nye alternative anvendelsesmuligheder på deres instrumenter og det vil publikum helt sikkert også komme til at opleve.

I anden afdeling af koncerten bliver der budt på amerikansk folkemusik af bedste skuffe når trioen Twang indtager scenen med deres legende, humørfyldte og udadvendte måde at spille på. Besætningen er tre unge spillemænd som udover at synge spiller bas, banjo, violin, mandolin og guitar. Det bliver festligt og der er garanti for en swingende og varm oplevelse.

Sted: Herskabsstalden på Rønnebæksholm

Tid: kl.20.00-22.00. Dørene åbner 19.15.

Pris: 150kr (+gebyr) via SJ-billetten

#FalgrenFriends #Rønnebæksholm #Herskabsstalden #Rønnebæk

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com