Jon (op)touren fortsætter - på plakaten til vi elsker


Efter 6 jubilæumskoncerter med stående ovationer, en 5-stjernet anmeldelse i Gaffa og et samlet billetsalg, som nærmer sig de 5.000 solgte billetter, forlænges den succesfulde ”Evig Ungdom”-tour ind i sommeren 2018 med yderligere 6 eksklusive shows som en del af ”Vi Elsker”-touren. Sidste år offentliggjorde Jon, i anledning af sit 15-års jubilæum i dansk musik, to koncerter til afholdelse i efteråret 2017. På to døgn var samtlige billetter revet væk, hvilket udløste yderligere 4 ekstrakoncerter, by public demand, i hhv. hjembyen Grenaa, i Odense og igen i Aarhus og København.

Nu fortsætter touren ind i sommeren 2018 - nærmere bestemt som en del af den omrejsende festkaravane ”Vi Elsker”. Jon udtaler: ”Jeg har nydt hvert eneste sekund på scenen. Samværet og festen med publikum har været magisk. Derfor kunne jeg simpelthen ikke takke nej til muligheden for at gøre det igen, da Vi Elsker ringede og spurgte, om jeg havde planer til sommer”. Publikum kan godt begynde at glæde sig, for Jon ankommer i de 6 byer med en 5-stjernet Gaffa-anmeldelse i bagagen. Anmelderen skrev blandt andet: ”(…) her, femten år efter sejren og det store gennembrud som teen-idol i 2002, bringer Jon det hele hjem”, ”(…) en fremragende fredag aften i nostalgiens tegn” og ”(…) som popritual, sidder sættet lige i skabet”. Læs hele anmeldelsen her: http://gaffa.dk/anmeldelse/123554/anmeldelse-forrygende-genhor-med-en-voksen-popstar/ Om sin deltagelse på touren udtaler Jon: ”Jeg var først barn og derefter teenager i 90’erne og elskede hele magien ved den tid. Jeg er glad for at touren nu er udvidet til også at inkludere det bedste fra 00’erne og meget stolt af at repræsentere det årti. Jeg glæder mig meget til at dele scene med alle de store idoler fra 90’erne og kollegaerne fra 00’erne, hvor jeg selv havde førstnævnte som musikalsk underlægning til mit første kys i ungdomsklubben, min første forelskelse og alle de bedste fester i mit liv. Det bliver fantastisk!” Præcist hvad publikum har i vente, og hvad der udløste de 5 stjerner i Gaffa, er bedst beskrevet med videoen af publikums reaktion efter sidste nummer af koncerten i Amager Bio lørdag d. 25. november. Hele 5 minutter varede bifaldet, og et uddrag heraf blev efterfølgende offentliggjort på Jons facebookside. Se klippet her: https://www.facebook.com/jonnoergaard/videos/10155812081817394/ Tourplan for Vi Elsker: 26. maj: Rødovre 2. juni: Aarhus 9. juni: Næstved 18. august: Holstebro 18. august: Aalborg 25. august: Odense Information om koncerterne, billetsalg, m.m. findes på: www.vielsker.dk

#Jon #ViElsker90erne #Næstved

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com