Tyveknægte stjæler fra håndværkerne


Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi kan vi se på tallene, at antallet af indbrud i varebiler stiger. Det er typisk håndværkeres varebiler, det går ud over, og her stjæler tyvene værdifuldt værktøj.

Det er dyrt for håndværkeren. Det påvirker forsikringspræmierne. Og kunderne skal vente, mens håndværkeren køber nyt værktøj. Og så er det jo ulovligt at stjæle. Derfor bruger Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ekstra kræfter i hele uge 49 på at fortælle, hvad man kan gøre for at forhindre indbrud i varebiler. Der er flere gode råd:

- Sørg for at værktøjet er mærket – det kan både være synlig og usynlig mærkning

- Sæt klistermærke på bilen med teksten: Advarsel – værktøjet er mærket mod tyveri

- Tænk over, hvad der er i bilen – og hvor den bliver parkeret

- Hav altid en aktuel liste over værktøj i bilen med mærke og serienumre

Hjælp os med at formindske værdien af indbrud i varebiler ved at sikre, at værktøjet er mærket. Det gør det vanskeligere at sælge videre til hælere, og dermed gør det arbejdet mere besværligt for tyvene. Forhåbentlig så besværligt, det ikke er umagen værd for dem.

Klistermærker til at sætte på varebiler kan hentes gratis på stationerne i Slagelse, Næstved, Vordingborg, Nykøbing Falster og Nakskov. På stationerne kan du også låne udstyr til at mærke dit værktøj, og du kan få svar på yderligere spørgsmål om sikring af værktøjet.

#SydsjællandsogLollandFalstersPoliti #Tyveri #Indbrud

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com