top of page

Unge mennesker kørte galt i stjålet bil


Mandag klokken 06.25 fik politiet en anmeldelse om, at der netop var stjålet en bil fra Bjernedevej i Sorø.

Bilen stod i tomgang, mens ruderne isede af, og tyvene så så deres snit til at stikke af med bilen. En politimand, der var på vej på arbejde, så bilen køre hasarderet gennem Glumsø, og han standsede bilen, hvor der ud over føreren var to passagerer med.

Det lykkedes dog for tyvene at stikke af, og kort efter blev de fulgt af en politipatrulje. De fortsatte mod Næstved, hvor de med politiet i hælene kørte ad Ring Nord indtil rundkørslen ved Slagelsevej, hvor de forulykkede. Ingen kom til skade ved uheldet, bortset fra bilen, som fik en del buler.

En af passagererne i bilen stak af, men de to andre blev anholdt klokken 08.53 og sigtet for tyveri. Det er en 20-årig mand fra Næstved og en 19-årig kvinde fra Fensmark, og de blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen klokken 13.27.

#Biltyveri #Hasarderetkørsel

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page