Unge mennesker kørte galt i stjålet bil


Mandag klokken 06.25 fik politiet en anmeldelse om, at der netop var stjålet en bil fra Bjernedevej i Sorø.

Bilen stod i tomgang, mens ruderne isede af, og tyvene så så deres snit til at stikke af med bilen. En politimand, der var på vej på arbejde, så bilen køre hasarderet gennem Glumsø, og han standsede bilen, hvor der ud over føreren var to passagerer med.

Det lykkedes dog for tyvene at stikke af, og kort efter blev de fulgt af en politipatrulje. De fortsatte mod Næstved, hvor de med politiet i hælene kørte ad Ring Nord indtil rundkørslen ved Slagelsevej, hvor de forulykkede. Ingen kom til skade ved uheldet, bortset fra bilen, som fik en del buler.

En af passagererne i bilen stak af, men de to andre blev anholdt klokken 08.53 og sigtet for tyveri. Det er en 20-årig mand fra Næstved og en 19-årig kvinde fra Fensmark, og de blev taget med til politistationen i Næstved, hvor de blev afhørt, inden de blev løsladt igen klokken 13.27.

#Biltyveri #Hasarderetkørsel

147 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com