Brandalarm på Hotel Vinhuset


Billedeserie: Vagtcentralen hos Midt- og Sydsjællands Brand & Redning, modtog torsdag aften kl. 19.00 en brandalarm fra Hotel Vinhuset på Sankt Peders Kirkeplads i Næstved.

Alarmen var tilgået beredskabet via Hotel Vinhusets automatiske brandalarmeringsanlæg (ABA), og det viste sig, at være en alarm udløst utilsigtet, og uden at der var tale om en egentlig brand.

Efter blot kort tid på stedet, kunne hele udrykningstoget roligt køre retur til brandstationen, efter at indsatslederen havde nulstillet alarmeringsanlæget.

#ABAalarm #ABA #HotelVinhuset

130 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com