Politihund stoppede flygtende tyveknægte


Under en patrulje i Fensmark onsdag den 6. december, kl. ca. 01.26, bemærkede politiet en stjålet bil som kørte ad Holmegaardsvej mod vest.

Patruljen satte efter bilen, og ved Fensmark Skov blev den standset. I bilen sad to mænd på 20 år – den ene fra Næstved og den anden fra Faaborg. Mændene forsøgte at flygte fra stedet til fods, men politihunden Vargo fik dem pænt hurtigt til at stoppe.

Politiet ransagede bilen og fandt et koben, arbejdshandsker og flere lommelygter. I bilen var også to mobiltelefoner, et pas som ikke tilhørte de to mænd, en Bose højttaler og et par badesko. Mændene blev taget med og sigtet for brugstyveri. Føreren, som havde narko på sig, fik taget en narkotikatest.

Onsdag formiddag kørte politiet ud for at ransage værelset hos den ene af de to mænd. Her fandt de to 48 tommers fladskærme, en bærbar computer og en låst Iphone. Den 20-årige erkendte, at han godt vidste at varerne var stjålet, da han købte dem. Han er nu sigtet for hæleri.

#Biltyveri #Tyveri #Politihund #Holmegaard #Fensmark #Hæleri #Brugstyveri

107 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com