top of page

Brand i køkken sender familie på seks til genhusning.


Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Næstved samt politi og flere ambulancer måtte søndag kl. 11.01 rykke ud på meldingen - brand i etageejendom på H C Andersens Vej.

På anden sal i etageejendommen nr. 33 til nr. 37, var der af ukendte årsager udbrudt brand i et køkken. På stedet blev branden hurtigt slukket, og der blev aldrig fare for at den brede sig yderligere.

Efter branden var kommet under kontrol, udluftede brandmandsskabet hele opgangen og lejligheden med deres overtryksventilator inden Indsatsleder Thomas Halskov kunne sende brandmænd og køretøjer retur til brandstationen på Manøvej..

Kun én ambulance kom i brug i forbindelse med branden. Ingen person kom noget til, men flere fik lige et tjek for røgforgiftning i ambulancen på parkeringspladsen neden for ejendommen.

Køkken og lejlighed står nu tilbage med sod og røgskader, og familien på ialt seks personer skal nu genhuses et sted indtil køkken og lejlighed er istandsat igen.

#Bygningsbrand #HCAndersensVej #Genhusning

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page