Motorrum på BMW udbrændte på Stenlængegårdsvej


Arkivfoto: En BMW stationcar gik af ukendte årsager i brand tirsdag aften omkring kl. 19.25.

Førstemeldingen om bilbranden var adresseret til Østre Ringvej ved nr. 72, men skadestedet var retteligt på Stenlængegårdsvej - godt 200 meter fra lyskrydset Østre Ringvej i retning mod rundkørsel Ring Øst.

Midt- og Sydsjællands Brand & Redning modtog alarmeringen om brand i motorrum i bil kl. 19.28. Ved ankomst stod motorrummmet overtændt, og brandmandskabet gik straks i gang med slukningsarbejdet som fik branden stoppet til ikke at udvikle sig til resten af bilen.

Efterfølgende fik bilens motorrum en omgang brandhæmmende skum for at sikre, at en genantændelse ikke blev mulig.

Efter en lille halv times tid på stedet var opgaven afsluttet, og brandmandsskabet kunne pakke sammen og køre hjem. Bilen blev senere afhentet af vejhjælp.

I forbindelse med bilbranden kom ingen mennesker noget til.

#Bilbrand #Stenlængegårdsvej #Næstved

63 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com