28-årig mand fra Næstved stjal ekskærestens bil


Politiet fik tirsdag klokken 13.06 en anmeldelse om, at en mand havde smadret en rude hos sin ekskæreste på en adresse i Toksværd lidt uden for Næstved.

Det viste sig, at han også havde stjålet hendes bil, som han imidlertid var kørt galt i på Nr. Tvedevej. Politiet fandt frem til den pågældende ved købmanden i Toksværd, og her blev han anholdt klokken 13.20 og sigtet for tyveri af bilen og for hærværk.

Der er tale om en 28-årig mand fra Næstved, og han blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 16.05.

#Biltyveri #Anholdelse #Toksværd

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com