Mand fik bil beslaglagt efter flere gange at have kørt bil uden førerret


Ved en rutinekontrol af en bilist, som tirsdag klokken 16.54 blev standset af politiet på Karrebækvej i Næstved, viste det sig, at føreren – en 39-årig mand fra Sandved – ikke havde noget kørekort.

Han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret, og da han flere gange tidligere var sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

#Beslaglæggelse #Sandved #Rutinekontrol #Rutinetjek

23 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com