Fuld mønbo på værtshus


En gæst på et værtshus i Kindhestegade i Næstved var onsdag klokken 18.50 blevet pænt fuld – tilsyneladende efter at have tømt en flaske tequila med sig selv.

Han blev noget højrøstet, smed et par små shotglas efter en anden gæst – dog uden at ramme – og så truede han højlydt de andre gæster. Selv om bartenderen bad ham forsvinde fra stedet, blev han siddende og fortsatte med at larme op. Politiet anholdt den pågældende klokken 19.15.

Det var en 40-årig mand fra Stege, og han blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven og taget med til politistationen i Næstved, hvor han sov rusen ud. Den 40-årige blev løsladt torsdag morgen klokken 6.10, og han fik samtidig et forbud mod at komme på stedet de næste to år.

#Overtrædelseafrestaurationsloven #Næstved

23 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com