Ny påkørsel af broen på Vestre Ringvej i Næstved


Hvem der er den uheldige chauffør, der har påkørt og forårsaget at der igen er skraldet en del af betonen af fodgængerbroen på Vestre Ringvej ved Åderupvej, er der vist ingen der ved, men det er sikkert og vist, at det igen var redningsfolkene fra brandstationen i Næstved der måtte ud og rydde op efter ugerningen.

Da indsatsleder Erik Andersen som den første ankom til stedet, var den ene vejbane ufremkommelig på grund af de nedfaldne betonstykker. Indsatslederbilen blev derfor brugt som afspærring, indtil resten af udrykningsholdet ankom med koste, skovle samt en vinkelsliber, da der var betonstykker der hang løse, med fare for at falde ned på den kørende trafik. Dem skulle man først have fjernet, inden trafikken efter en lille halv time, igen kunne bruge begge vejbaner.

Broen havde fået en del skader, men der er ingen fare for, at den vil styrte sammen. Det er kun nogle få måneder siden at broen sidst blev ramt af en kran, som chaufføren havde glemt at sænke under brohøjde.

#Påkørsel #Bro #VestreRingvej #Beton

229 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com