Snusede rundt ved forretning – sigtet for tyveri


Politiet blev torsdag klokken 23.19 kaldt til Grønlandsgade i Haslev, hvor der var pillet ved strømforsyningen til en udendørs udstilling ved en butik, så tyverialarmen var gået.

En medarbejder tilbageholdt en mand på stedet – det var en 22-årig mand fra Horbelev, og han blev anholdt og sigtet for tyveri. Den 22-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 3.57.

#Tyverialarm #Tyveri #Haslev

26 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com