To biler i uheld ved Fuglebjerg


En anmodning om et indsatsledereftersyn, ved et mindre færdselsuheld i Fuglebjerg, viste sig at have et større omfang en først antaget. To personbiler var endt i et sammenstød da en af parterne ikke havde overholdt sin vigepligt, det skete i krydset Langebjergvej - Skælskørvej i den lille by Langebjerg lidt uden for Fuglebjerg.

Brandstationen i Fuglebjerg måtte af sted med flere køretøjer, da det blev oplyst at der kom røg fra den ene bil, og at der var fare for at bilen ville gå i brand. De to biler fik større materielle skader, og en mor og hendes datter måtte med en tilkaldt ambulance til kontrol på sygehuset, men efter det oplyste, skulle ingen have pådraget sig alvorlige skader.

Trafikken blev ledt af omveje under oprydningen som tog redningsfolkene godt en time, så var spildte væsker ødelagte biler og vraggods fjernet fra vejbanen så vejen kunne åbnes igen.

#Færdselsuheld #Fuglebjerg #Langebjerg #Skælskørvej #Langebjergvej

132 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com