To biler i uheld ved Fuglebjerg


En anmodning om et indsatsledereftersyn, ved et mindre færdselsuheld i Fuglebjerg, viste sig at have et større omfang en først antaget. To personbiler var endt i et sammenstød da en af parterne ikke havde overholdt sin vigepligt, det skete i krydset Langebjergvej - Skælskørvej i den lille by Langebjerg lidt uden for Fuglebjerg.

Brandstationen i Fuglebjerg måtte af sted med flere køretøjer, da det blev oplyst at der kom røg fra den ene bil, og at der var fare for at bilen ville gå i brand. De to biler fik større materielle skader, og en mor og hendes datter måtte med en tilkaldt ambulance til kontrol på sygehuset, men efter det oplyste, skulle ingen have pådraget sig alvorlige skader.

Trafikken blev ledt af omveje under oprydningen som tog redningsfolkene godt en time, så var spildte væsker ødelagte biler og vraggods fjernet fra vejbanen så vejen kunne åbnes igen.

#Færdselsuheld #Fuglebjerg #Langebjerg #Skælskørvej #Langebjergvej

137 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle