top of page

To biler i uheld ved Fuglebjerg


En anmodning om et indsatsledereftersyn, ved et mindre færdselsuheld i Fuglebjerg, viste sig at have et større omfang en først antaget. To personbiler var endt i et sammenstød da en af parterne ikke havde overholdt sin vigepligt, det skete i krydset Langebjergvej - Skælskørvej i den lille by Langebjerg lidt uden for Fuglebjerg.

Brandstationen i Fuglebjerg måtte af sted med flere køretøjer, da det blev oplyst at der kom røg fra den ene bil, og at der var fare for at bilen ville gå i brand. De to biler fik større materielle skader, og en mor og hendes datter måtte med en tilkaldt ambulance til kontrol på sygehuset, men efter det oplyste, skulle ingen have pådraget sig alvorlige skader.

Trafikken blev ledt af omveje under oprydningen som tog redningsfolkene godt en time, så var spildte væsker ødelagte biler og vraggods fjernet fra vejbanen så vejen kunne åbnes igen.

#Færdselsuheld #Fuglebjerg #Langebjerg #Skælskørvej #Langebjergvej

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page