Fem med tilknytning til rockermiljøet anholdt


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har her til formiddag foretaget anholdelse af fem personer, hvoraf de tre er medlemmer af Bandidos. I forlængelse af anholdelserne er politiet pt. i gang med ransagning på en række lokaliteter. Vi forventer, at disse ransagninger vil strække sig over flere timer.

Årsagen til anholdelsesaktionen er en skudepisode fra november måned, hvor flere gerningsmænd trængte ind i en lejlighed på Østre Ringvej i Næstved og herunder afgav en række skud mod en person og en hund. Den sårede mand befandt sig i kritisk tilstand, men overlevede, mens hunden blev dræbt.

Det forventes, at mindst tre personer (heraf to Bandidos medlemmer) skal fremstilles i grundlovsforhør i morgen, hvor de vil blive sigtet for drabsforsøg, våbenbesiddelse under skærpende omstændigheder og omfattende salg af narko.

#ØstreRingvej #Bandidos #Skudafgivelse #Grundlovsforhør #Drabsforsøg #Våbenbesiddelse #Ransagning

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com