Voldsomt færdselsuheld på Skelbyvej ved Glumsø


Billedeserie: Tirsdag eftermiddag skete der et voldsomt færdselsuheld på Skelbyvej ved Glumsø. En lille ladvogn med en kompressor på ladet blev ramt frontalt af en modkørende personbil, som af ukendte årsager pludselig kørte over i modsatte vejbane.

Uheldet skete på en lige strækning med god oversigt. Chaufføren i ladbilen, forsøgte at undgå at blive ramt af personbilen ved at køre ned i grøften, men det lykkedes ikke at undgå sammenstødet der var meget voldsomt. Efter ladvognen var blevet ramt gik der ild i køretøjet, men heldigvis var chaufføren ikke kommet noget videre til, så han kunne selv kravle ud af det brændende køretøj.

Hvor meget der er sket med de to ældre mennesker i personbilen vides ikke, men de blev efter at redningsmandskabet havde hjulpet dem ud af det totalskadede køretøj, i ambulancer transporteret til sygehuset til nærmere undersøgelse.

Uheldet skete lige hvor der var mange biler på vejen, så de mindre køretøjer valgte at vende, og finde alternative ruter for at komme videre.

#Færdselsuheld #Glumsø #Skelbyvej #Sammenstød

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com