Voldsomt færdselsuheld på Skelbyvej ved Glumsø


Billedeserie: Tirsdag eftermiddag skete der et voldsomt færdselsuheld på Skelbyvej ved Glumsø. En lille ladvogn med en kompressor på ladet blev ramt frontalt af en modkørende personbil, som af ukendte årsager pludselig kørte over i modsatte vejbane.

Uheldet skete på en lige strækning med god oversigt. Chaufføren i ladbilen, forsøgte at undgå at blive ramt af personbilen ved at køre ned i grøften, men det lykkedes ikke at undgå sammenstødet der var meget voldsomt. Efter ladvognen var blevet ramt gik der ild i køretøjet, men heldigvis var chaufføren ikke kommet noget videre til, så han kunne selv kravle ud af det brændende køretøj.

Hvor meget der er sket med de to ældre mennesker i personbilen vides ikke, men de blev efter at redningsmandskabet havde hjulpet dem ud af det totalskadede køretøj, i ambulancer transporteret til sygehuset til nærmere undersøgelse.

Uheldet skete lige hvor der var mange biler på vejen, så de mindre køretøjer valgte at vende, og finde alternative ruter for at komme videre.

#Færdselsuheld #Glumsø #Skelbyvej #Sammenstød

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle