53-årig smadrede rude på Rådhuset


Tirsdag klokken 11.09 blev politiet kaldt til Næstved Rådhus i Teatergade.

En noget utilfreds borger havde stillet et spørgsmål til medarbejderne i ekspeditionen, og da svaret åbenbart ikke var tilfredsstillende, smadrede han en rude.

Takket være signalementet fandt en politipatrulje frem til gerningsmanden kort efter, hvor han gik på Fabriksvej. Det var en 53-årig mand fra byen, og han blev sigtet for hærværk.

#NæstvedRådhus #Teatergade #Hærværk

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com