Tricktyve slap afsted med fire kroner og en håndfuld boner


En 65-årig kvinde fra Fuglebjerg blev mandag eftermiddag kontaktet af en mand, da hun efter en indkøbstur var ved at stille sin cykel ved sit hjem.

Manden spurgte på gebrokkent engelsk, om hun kunne hjælpe med vise vej til et hus, han havde lejet i området. Han bad hende skrive gadenavnet på en blok, og mens hun var i færd med at skrive, kom en anden mand til stedet.

Kvinden havde tidligere set denne mand i byen, og syntes, der var noget mistænkeligt ved hans adfærd. Hun bad de to mænd forlade stedet. Efterfølgende fandt kvinde ud af, at hendes lommer var tømt for fire kroner og en del boner.

#Tricktyveri #Fuglebjerg

112 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com