21-årig solgte fupbilletter på nettet


En 21-årig mand fra Korsør blev torsdag klokken 1.30 anholdt og sigtet for 15 bedrageriforhold til et samlet beløb på omkring ca. 40.000 kr.

Den 21-årige har de sidste tre måneder solgt diverse koncertbilletter over internettet via forskellige Facebook-profiler, hvor han aktivt opsøger mennesker, der leder efter billetter og dernæst har modtaget penge via kontooverførsler uden at sende de omhandlende koncertbilletter.

De forurettede er personer, der bor i alle egne af landet.

Den 21-årige er tidligere i år sigtet for et tilsvarende antal bedragerier med salg af billetter, hvor han erkendte samtlige forhold. Den anholdte bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør, således de nye sager kan blive bedømt sammen med dem, der allerede er sendt frem til retten.

Lederen af politiets sektion for Økonomisk Kriminalitet, politikommissær Carsten Høj Hansen, oplyser, at det er nemt at snyde andre mennesker ved at tilbyde en mangelvare. Det er dog også relativt nemt for politiet at følge pengene til gerningsmanden: Vi ser med alvor på gerningsmænd, der ufortrødent fortsætter med at bedrage, så derfor skal retten tage stilling til, hvorvidt sigtede skal varetægtsfængsles for at få gjort op med de mange forhold.

#Korsør #Bedrageri #Økonomiskkriminalitet

28 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com