21-årig solgte fupbilletter på nettet


En 21-årig mand fra Korsør blev torsdag klokken 1.30 anholdt og sigtet for 15 bedrageriforhold til et samlet beløb på omkring ca. 40.000 kr.

Den 21-årige har de sidste tre måneder solgt diverse koncertbilletter over internettet via forskellige Facebook-profiler, hvor han aktivt opsøger mennesker, der leder efter billetter og dernæst har modtaget penge via kontooverførsler uden at sende de omhandlende koncertbilletter.

De forurettede er personer, der bor i alle egne af landet.

Den 21-årige er tidligere i år sigtet for et tilsvarende antal bedragerier med salg af billetter, hvor han erkendte samtlige forhold. Den anholdte bliver torsdag fremstillet i grundlovsforhør, således de nye sager kan blive bedømt sammen med dem, der allerede er sendt frem til retten.

Lederen af politiets sektion for Økonomisk Kriminalitet, politikommissær Carsten Høj Hansen, oplyser, at det er nemt at snyde andre mennesker ved at tilbyde en mangelvare. Det er dog også relativt nemt for politiet at følge pengene til gerningsmanden: Vi ser med alvor på gerningsmænd, der ufortrødent fortsætter med at bedrage, så derfor skal retten tage stilling til, hvorvidt sigtede skal varetægtsfængsles for at få gjort op med de mange forhold.

#Korsør #Bedrageri #Økonomiskkriminalitet

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle