top of page

Politiet efterlyser to personer efter indbrud


Sydsjællands politi beder offentligheden om hjælp til at identificere disse to personer. Mændene er sidst set fredag d. 15. december da de brød ind i en villa i Sorø. Billederne er fra en overvågningsvideo optaget på adressen, og offentliggjort af politiet.

Indbruddet skulle være sket omkring klokken 13,40 i en villa på Dyssevej i Sorø, her blev der både stjålet smykker, og en del julegaver.

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, ca. 35-40 år, omkring 185-190 cm høj. Han er spinkel af bygning, og havde kort sort hår. Han var iført en mørkeblå frakke og blå cowboybukser.

B: Mand, ca. 25-35 år, omkring 170-175 cm høj. Han er almindelig af bygning, og havde kort sort hår. Han bar en dunjakke med logo på begge sider af brystet, sorte bukser og sko med hvide striber(formentlig Adidas).

Politiet vil meget gerne høre fra borgere der evt. genkender en, eller måske begge personer, eller ligger inde med andre oplysninger der kan have interesse for sagen. Det behøver ikke kun at være i forbindelse med den aktuelle sag, man har måske set personerne i anden sammenhæng. Har du en viden, og vil dele den med politiet, så ring på nummeret 1-1-4, der svare hele døgnet, eller evt. til den lokale politistation.

#Indbrud #Tyveri

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page