Røveri hos Spar købmanden i Blangslev


Arkivfoto: Kl. 18.23 blev Spar købmanden i Blangslev, lidt uden for Næstved, udsat for røveri hvor der i den forbindelse blev truet med en større kniv. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på twitter.

Røveren beskrives som værende en dansk talende mand på 180 cm, og spinkel af bygning. Under røveriet var han iført sort tøj og sort elefanthue. Efter røveriet undløb røveren i ukendt retning. Udbyttet af røveriet er ikke oplyst.

Har man oplysninger der kan bidrage til opklaring af hændelsen, kan man henvende sig til Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på 1-1-4.

#Røveri #Blangslev #Sparkøbmand #Trusel

129 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com