Skorstensbrand i stråtækt hus i Køng


Billedeserie: 2. juledag kl. 16.05 blev Midt- og Sydsjællands Brand & Rednings mandskab i Vordingborg, alarmeret ud af garageanlæget på Haminavej.

Årsagen var en skorstensbrand i én ud af to skorstene, i et stråtækt hus fra 1902 på Bygaden i Køng. Ved brandmandskabets ankomst til adressen, stod der gnister op af skorstenen og i huset var der lidt røg.

I huset blev alle vinduerne åbnet for at få luftet ud. Ude fra blev skorstenen renset på skorstensfejermanér via brandvæsnets redningslift, og inden for blev ilden slukket, og brandeovnen efterfølgende tømt.

Den direkte årsag til skorstensbranden er ukendt.

#Skorstensbrand #Køng #StationVordingborg

183 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com