Mand anholdt for drab i Svenstrup ved Korsør


Opdateret: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog kl. 1715 en anmeldelse om slagsmål på en adresse i Svenstrup ved Korsør.

Ved politiets ankomst til stedet fandt man en livløs person, som efter forgæves livreddende førstehjælp blev erklæret død på Slagelse Sygehus.

På stedet blev anholdt en person, som formodes at have forårsaget døden.

Han fremstilles i grundlovsforhør i Næstved i morgen.

Drabssigtet fremstilles i grundlovforhør kl. 10.30.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholdt onsdag en 53-årig mand. Han er sigtet for drab på en adresse i Svenstrup i Korsør, og han bliver fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved klokken 10.30 torsdag 28. december.

#Drab #Korsør #Svenstrup

0 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com