Butikstyv stjal i Matas i Næstved Storcenter


Politiet fik onsdag klokken 17.46 en anmeldelse fra Matas i Næstved Storcenter.

Centervagten havde pågrebet en butikstyv, som havde stjålet en øjenskygge. En patrulje kørte til stedet og anholdt og sigtede den 18-årige kvinde for butikstyveri.

Hun blev kørt til stationen i Næstved, hvor hun fik en straksbøde, som hun betalte med det samme. Derefter blev hun løsladt.

#NæstvedStorcenter #Butikstyveri #Straksbøde

87 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com