Mand forsøgte at kvæle kvinde på Snerlevej


Politiet fik torsdag morgen klokken 4.19 en anmeldelse fra Snerlevej i Næstved.

Der var voldsom larm på stedet. En patrulje ankom og fandt en 39-årig mand fra Næstved, som var trængt ind på en adresse ved at knuse en rude og havde taget kvælergreb på en 39-årig kvinde.

Det var lykkedes kvinden at komme fri af grebet, og i køkkenet tog hun to knive frem og truede manden ud af huset. Foran huset blev manden anholdt og sigtet for vold af patruljen.

#Anholdelse #Vold #Snerlevej

272 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com