20-årig fra Næstved anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.


Natten til torsdag blev en patrulje to gange kaldt til Jernbanegade i Haslev.

Første gang var kl. 00.48, hvor der angiveligt var slagsmål på gaden, men da patruljen ankom, var der ro på stedet. Det var der til gengæld ikke klokken 1.45, da der opstod tumult på Jernbanegade.

En patrulje kom til stedet, og en 20-årig mand fra Næstved kunne ikke holde sin noget nedladende personlige mening om patruljen indenbords, så han blev anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

Han blev løsladt klokken 4.21.

#Gadeuorden #Anholdelse #Jernbanegade #Haslev

48 visninger

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com