top of page

Godt politiarbejde gav ridser i lakken


En ung mand er fredag eftermiddag blevet anholdt i Holme-Olstrup, efter en længere biljagt omkring Næstved.

Den unge mand var chauffør af en stjålen bil, og havde derfor ikke i sinde at tale med politiet. Der var kommet en anmeldelse fra Shell-tanken, der ligger lige ved siden af politistationen i Næstved, om at en person forsøgte at handle på tanken med udenlandske penge.

Politiet fandt ud af at nummerpladerne var efterlyst på bilen, den var nu kørt ad Østre Ringvej, en patruljevogn satte derfor efter køretøjet, som blev indhentet omkring Køgevej. Den 25-årige fører af bilen valgte dog ikke at standse efter anmodningen fra politipatruljen, og fortsatte ud af Ringstedgade og op mod Næstved Storcenter via den den nye ringvej.

Med to politibiler i hælene fortsatte flugten mod Fensmark, og videre ad Holmegaardsvej mod landevejen i Holme-Olstrup. Ved Netto i Holme-Olstrup mente de forfølgende politifolk at nu må jagten bringes til ophør, inden nogen kommer til skade.

De laver derfor en såkaldt sandwich, hvor den flygtende bil bliver klemt inde mellem de to patruljevogne. Det får hurtigt bragt bilen til standsning, men gav samtidig også lidt buler og ridser i lakken på politibilerne.

Den 25-årige der var fra Københavnsområdet, og uden fast bopæl, blev anholdt uden problemer. I bilen lå der en hel del tyvekoster, som politiet nu skal finde ud af hvor stammer fra. Den unge mand var kendt af politiet i forvejen.

#Biljagt #Fensmark #HolmeOlstrup #Biltyveri

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Efter drabet på den 37-årige gravide kvinde i Holbæk blev barnet reddet og bragt til behandling på sygehuset. Barnet er nu afgået ved døden under indlæggelsen på Rigshospitalet. Den dræbte kvinde va

bottom of page