Audi A2 udbrændte totalt nytårsnat ved Glumsø


Billedeserie: Resterne af en udbrændt Audi A2 3L 1,2 TDI Aut. fra 2001, står tilbage på den noget øde beliggende rasteplads Næsby Bro på Skelbyvej ved Glumsø.

Bilen udbrændte nytårsnat. Midt- og Sydsjællands Brand & Redning i Herlufmagle og Fuglebjerg modtog alarmen kl. 02.22. Ved deres ankomst til rastepladsen var der ikke meget tilbage at komme efter. Bilvraget fik lige en omgang vand, og efterfølgende en gang brandhæmmende skum.

Årsagen til bilbranden er uvis.

#Bilbrand #NæsbyBro #Glumsø

78 visninger0 kommentarer

Media Næstved er et regionalt nyhedsbureau og freelance medie der samarbejder med, og bidrager til dagspressen - såvel til dagspressen på internettet, i aviser, via radio og på TV.

I sit virke har Media Næstved faste samarbejdspartnere fra beredskabsenheder i regionen og den professionelle presse, som også udfordre os til andre opgaver til offentlig og intern interessevirksomhed.

Hos Media Næstved er der tilknyttet fotografer der i deres fritid og på alle tider af døgnet, påtager sig opgaven i at være nyhedsformidlere. Dette foregår dels via foto- og video dækning, men også ved at vi på stederne opsamler informationer til at afdække selve historien om hændelsen. Herefter sendes materialet frem til relevante og interesserede medier til videre journalistisk behandling.

© 2023 - Media Næstved proudly created with Wix.com